Betaalmethoden Eileen4Kids

Directe bankoverschrijving op het rekeningnummer van Eileen4Kids bij de rabobank NL40TRIO0338818960. Vergeet niet bij betaling vanuit het buitenland het BIC nummer te vermelden TRIONL2U.

iDEAL

Een online betaalmiddel, waarmee je vertrouwt en gemakkelijk kunt betalen via de vertrouwde omgeving van de website van de bank. Veilge transactie zonder verborgen kosten.

Creditcard

Makkelijk vertrouwd online betaalmiddel wereldwijd. Wordt veelal gebruikt voor internationale betalingen.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten. De kaart is gekoppeld is aan Belgische bankrekeningen en hiermee kan vertrouwt en gemakkelijk worden betaald.

Sofort banking

Betaling via persoonlijke bankgegevens. Een apart SOFORT account is niet nodig. Vergelijkbaar met iDEAL.

Kbc/cbc-betaalknop

Een betaaloptie van de grote Belgische banken KBC en CBC, de betaling geschiedt in de eigen vertrouwde bankomgeving. Bij bedragen van € 50,- tot € 1.250,- kan er tot twee maanden later betaald worden aan KBC en CBC, onder hun voorwaarden.

Paypal

Een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor https://www.eileen4kids.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij https://www.eileen4kids.com/ achteraf betalen tot een bedrag van € 150,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 250,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (België)

AfterPay voert voor https://www.eileen4kids.com/ het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Directe bankoverschrijving

Direct geld overmaken op het rekeningnummer van Eileen4Kids bij de rabobank NL06RABO0192015133. Vergeet niet bij betaling vanuit het buitenland het BIC nummer te vermelden RABONL2U. (verzending van artikelen geschied, nadat het te betalen bedrag is ontvangen door Eileen4Kids).