CeLaVi en Pippi zijn Deense kinderkledingmerken die vallen onder het moederbedrijf Brands4Kids. Brands4Kids biedt hoge kwaliteit, tegen een betaalbare prijs. Eileen4Kids heeft gekozen om accessoires van deze merken aan te bieden.

Hippe kinderkleding

CeLaVi en Pippi kinderkleding zijn kleurrijk, fun en spreken tot de verbeelding van het kind. Belangrijk bij deze labels is: Het kind mag kind zijn en functionaliteit en draagbaarheid staan hoog in het vaandel bij de ontwerpers van deze collecties. Typisch Scandinavisch dus.

Scandinavische kinderkleding

Het is een uitdaging om ethisch verantwoord en duurzame kleding voor je kinderen te vinden. In Scandinavië doen ze dat al best goed! Scandinavische kindermerkkleding is heel hip, stoer en kleurrijk. En het allermooiste, het is met zorg voor mens en milieu geproduceerd.

Eileen4Kids kinderkleding webshop

Onze kinderkleding webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je bestelt bij Eileen4Kids snel, makkelijk en veilig de leuke kinderkleding merken uit nieuwe en vorige collecties van bekende en minder bekende merken! Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Naast leuke kinderkleding en kinderschoenen kun je bij ons ook terecht voor leuke accessoires.

 

De waardering van www.eileen4kids.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 95 reviews.