Showing 1–12 of 43 results

De Bardossa meisjesschoenen voor baby en peuter zijn de ideale eerste schoentjes. Tijdens het fabricage proces wordt er naar diverse factoren gekeken.

  • Ten eerste wordt er gekeken naar de natuurlijke stand van de kindervoeten. De kleine voetjes van de jonge kinderen staan centraal. Een goede houding zorgt voor een gezonde ontwikkeling van botten en spieren.
  • Ten tweede is Bardossa er van overtuigd dat natuurlijke materialen zeer belangrijk zijn. De babyschoenen zijn volledig leer gevoerd en hebben een flexibele zool. Het zgn. “flex-zooltje“.

Elke seizoen is er een nieuwe collectie. De collectie is gebaseerd op de nieuwste mode, kleuren en trends. Bardossa is een schoenenmerk dat comfortabele, hippe en trendy schoentjes maakt voor baby en peuter. Uit bovenstaande blijkt dat de geproduceerde schoenen van een goede kwaliteit zijn. Hierdoor wordt er uiteindelijk bijgedragen aan een gezond lichaam later.

Bardossa eerlijk en duurzaam!

In de eerste plaats wordt er met natuurlijke producten gewerkt. Synthetische stoffen worden niet snel gebruikt. Om mooi, soepel leer te maken moet het leer wel gelood worden maar wordt het leer enkel gelooid met milieuvriendelijke producten. Niet alleen minder belastend voor het milieu, maar zeker ook minder belastend voor de mensen die ermee werken. Goed leer, stevig rubber en handwerk dit zorgt voor een schoen die tegen een stootje kan.

Het gehele productieproces wordt streng gecontroleerd. De productie vindt plaats in Zuid Europa. De meisjesschoenen worden locaal in kleinschalige bedrijven gemaakt. Samengevat kunnen we zeggen dat bij Bardossa eerlijke verdiensten, natuurlijke producten, mooie materialen, recycling en kwaliteit voor opstaan.

Bardossa is Fairfrog proof!!

-27%
 54,95  40,00
 54,95
 54,95
-31%

De waardering van www.eileen4kids.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 99 reviews.