Besteld op:* Bezorgd op:**
maandag voor 12:00 uur dinsdag/woensdag
dinsdag voor 12:00 uur woensdag/donderdag
woensdag voor 12:00 uur donderdag/vrijdag
donderdag voor 12:00 uur vrijdag/zaterdag
vrijdag voor 12:00 uur zaterdag/maandag***
zaterdag dinsdag
zondag dinsdag
* Zodra u bij ons uw bestelling heeft gedaan, gaan wij uw bestelling met zorg verzendklaar maken. Op het moment dat de betaling bij ons binnen is wordt de zending door ons binnen 1-2 dagen bij PostNL aangeboden. Indien mogelijk verzenden wij uw pakket dezelfde dag. Houd er rekening mee dat PostNL 5 dagen over de levering van het pakket mag doen. Het hele proces van verwerking tot en met aflevering kunt u volgen via de laatste e-mail die u van ons ontvangt, hierin staat tevens het track&trace nummer.

** Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket een dag later voor de 2e keer worden aangeboden. Het is mogelijk om een bezorgtijd aan te geven, echter de extra bezorgkosten worden aan u doorberekend.

*** Regelmatig komt het voor dat pakketten die op zaterdag zijn afgeleverd bij PostNL evt. op maandag kunnen worden afgeleverd.

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Echter, alleen na betaling van het volledige factuurbedrag via bank of Ideal. Wilt u de artikelen komen halen, alleen nadat u een afspraak heeft gemaakt met ons. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0638392413.

De leveringsbetrouwbaarheid van PostNL in 2013 was 96% binnen 24 uur.