Eileen4Kids respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Eileen4Kids gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst heb ik je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

  • Betaling van je bestelling verloopt via Afterpay (achteraf betalen) of Mollie.

    • Voor achteraf betalen via Afterpay voert deze ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro een gegevenscontrole uit. Hiervoor zijn je naam, adres, geboortedatum en betaalgegevens nodig.

    • Voor betaling via Mollie zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank dan wel credit card of PayPal.

  • Na de ontvangst van je bestelling ontvang je, namens Eileen4Kids, éénmalig een e-mail van WebwinkelKeur (en eventueel nog één keer een herinnering). Voor deze handeling ontvangt WebwinkelKeur alleen je naam en e-mail adres voor het versturen van deze e-mail namens Eileen4Kids. Via deze link kun je de ervaring met Eileen4Kids delen met toekomstige klanten.

  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 1 x per maand de nieuwsbrief met daarin de aanbiedingen en nieuwe artikelen die verkrijgbaar zijn in de webwinkel.

  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

  • Neem je contact op via e-mail, livechat of whatsapp, dan heb ik je naam en e-mailadres (of telefoonnummer) nodig om te kunnen reageren op je vraag.

  • Voor sociale media en op de website maak ik gebruik van foto’s van klanten. Ik vraag een klant hier schriftelijk toestemming voor.

Samenwerking met derde partijen

Eileen4Kids werkt samen met de volgende partijen:

  • MyParcel of PostNL ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. PostNL is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, ik verwijs je daarom graag naar de privacyverklaring van PostNL voor meer informatie. Met MyParcel heb ik een verwerkingsovereenkomst.
  • Mollie of Afterpay ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat deze bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Afterpay dan wel Mollie voor meer informatie.
  • Voor het online zetten en houden van www.eileen4kids.com maak ik gebruik van een hostingpartij. Alle gegevens die je via mijn Eileen4Kids ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van deze hosting. De hosting heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Voor het verwerken van mij administratie en het doen van een belastingaangifte deel ik facturen met klantgegevens met mijn boekhouder, boekhoudprogramma en op verzoek de belastingdienst. Met de boekhouder en het boekhoudprogramma heb ik een verwerkingsovereenkomst. De belastingdienst is zelf verantwoordelijk voor de verkregen gegevens daarom verwijs ik je graag door naar de privacyverklaring van de belastingdienst.
  • Voor het ontvangen van recensies werk ik samen WebwinkelKeur. Hiervoor heb ik een verwerkingsovereenkomst met WebwinkelKeur afgesloten.

Daarnaast gebruikt Eileen4Kids cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Eileen4Kids verkoopt je gegevens niet

Eileen4Kids zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling worden maximaal 7 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Gegevens die je hebt verstrekt op de website van WebwinkelKeur ten behoeve van het beoordelen Eileen4Kids blijven bewaard.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Eileen4Kids opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@eileen4kids.com. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Eileen4Kids en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Eileen4Kids
Birkholm 79
2133 CB Hoofddorp

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar op maandag van 13.00 – 17.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 – 17.00 uur via 06-38392413. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

info@eileen4kids.com
het contactformulier
WhatsApp (06-38392413)